2024-06-03 04:30Pressmeddelande

Ragn-Sells tilldelas för fjärde året i rad utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Ragn-Sells tilldelas för fjärde året i rad utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Miljöföretaget Ragn-Sells har för fjärde året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies och är därmed gold member. Utmärkelsen är en kvalitetsutmärkelse för svenska privata företag utdelad av konsult- och revisionsföretaget Deloitte.

– Vi är övertygade om att omställningen till en cirkulär ekonomi kräver både nya affärsmodeller och ett hållbart finansiellt flöde. Därför är vi extra stolta över att bli tilldelade Sweden’s Best Managed Companies för fjärde året i rad. Det är ett bevis på att vi fortsätter driva och utveckla vår verksamhet med stark strategisk förankring, en tydlig hållbarhetsambition och en stark och stabil ekonomisk grund, säger Madeleine Ljunggren, ekonomi- & finansdirektör på Ragn-Sells.

Sweden’s Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till svenska privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Bakom utmärkelsen står Deloitte. När ett bolag mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad tilldelas det titeln gold member, vilket Ragn-Sells gjort i år.

– Vi vill rikta ett extra stort grattis till våra 11 gold members som mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad. Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns. Det är även roligt att välkomna två nya bolag till vårt community i år”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Övriga vinnare 2024 är (i bokstavsordning): Academic Work Group, Ballingslöv, Be-Ge Företagen, Benify, Consafe, ESBE, JVAB, M3 Bygg, Maxi ICA Stormarknad Nacka, Mercuri Urval, Pulsen Group, Pågen, Roxtec, Sigma Industry East North, Sigma Technology, Steelwist, Vaimo, Wibax, Wist Last & Buss och Workshop.

Läs pressmeddelandet från Deloitte här.

För mer information, kontakta gärna:
Madeleine Ljunggren, Ekonomi & Finanschef på Ragn-Sells, 076 101 79 93, madeleine.ljunggren@ragnsells.com
Emma Ranerfors, pressansvarig, 070-927 24 16. press@ragnsells.com

FAKTA: Best Managed Companies

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för sjätte gången. En oberoende jury har valt ut de 21 företag som får utmärkelsen i år.


Om Ragn-Sells

Miljöföretaget Ragn-Sells omvandlar avfall till rena råvaror så att de kan användas om och om igen. Ragn-Sells driver på omställningen mot cirkulär ekonomi genom lösningar som minskar sin egen och andra aktörers miljö- och klimatpåverkan. Ragn-Sells vill vara ett tydligt exempel på hur tillväxt och omsorg om planeten kan gå hand i hand. Ragn-Sells är ett privat, familjeägt koncernbolag, grundat år 1881. Bolagets verksamhet är fördelat över fyra länder och omfattar 2541 medarbetare. År 2023 uppgick Ragn-Sells omsättning till 8,5 miljarder kronor. www.ragnsells.se www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors