2022-06-17 03:50Pressmeddelande

Ragn-Sells tilldelas kvalitetsutmärkelse för andra året i rad

Madeleine Ljunggren, Ekonomi & Finanschef och koncernchef Lars Lindén. Madeleine Ljunggren, Ekonomi & Finanschef och koncernchef Lars Lindén.

Miljöföretaget Ragn-Sells har för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq.

 –  För snart sex år sedan satte Ragn-Sells en ny strategi. Målet är att bidra till ett mer hållbart samhälle där de resurser som finns i samhället används om och om igen, så många gånger det bara går. Det är oerhört viktigt för framtiden. Därför är det glädjande att återigen få bekräftelse på att vi har strukturer på plats och att vårt arbete faktiskt genomsyras av vår strategiska inriktning, säger Madeleine Ljunggren, Ekonomi & Finanschef på Ragn-Sells.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

– Vi är så stolta över att dela ut utmärkelsen till våra Best Managed Companies för fjärde året. Årets bolag visar på en stabil verksamhet genom en global pandemi, samtidigt som de lyckats utveckla sin verksamhet ytterligare. Jag är glad att få gratulera våra Best Managed Companies till utmärkelsen och ser fram emot att fira detta tillsammans med bolagen, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Övriga vinnare 2022 är (i bokstavsordning): Academic Work, Apotea, Ballingslöv International, Benify, Consafe Logistics, ESBE, JVAB, Kyl- och Frysexpressen Nord, Mercuri Urval, Pulsen, Pågen, Roxtec, Sigma Technology, Steelwrist, Thoren Gruppen, Vaimo, Wibax, Wist Last & Buss och WorkShop.

Läs Deloitte's pressmeddelande här

För mer information, kontakta gärna:
Madeleine Ljunggren, Ekonomi & Finanschef på Ragn-Sells, 076 101 79 93, madeleine.ljunggren@ragnsells.com
Emma Ranerfors, pressansvarig, 010-723 24 16. press@ragnsells.com

FAKTA: Best Managed Companies
Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.


Om Ragn-Sells

Miljöföretaget Ragn-Sells omvandlar avfall till rena råvaror så att de kan användas om och om igen. Ragn-Sells driver på omställningen mot cirkulär ekonomi genom lösningar som minskar andra aktörers miljö- och klimatpåverkan. Ragn-Sells vill vara ett tydligt exempel på hur tillväxt och omsorg om planeten kan gå hand i hand. Ragn-Sells är ett privat, familjeägt koncernbolag, grundat år 1881. Bolagets verksamhet är fördelat över fem länder och omfattar 2 300 medarbetare. År 2020 uppgick Ragn-Sells omsättning till 6,6 miljarder kronor. För mer information: www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors