2021-09-24 08:15Pressmeddelande

Ragn-Sells ett av Sveriges Best Managed Companies 2021

Ragn-Sells tilldelades Sveriges Best Managed Companies 2021 Ragn-Sells tilldelades Sveriges Best Managed Companies 2021

Miljöföretaget Ragn-Sells tilldelades den 23 september Sveriges Best Managed Companies 2021, en kvalitetsutmärkelsen för svenska privata företag utdelat av konsult- och revisionsföretaget Deloitte i samarbete med Nasdaq.

Sweden’s Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till svenska privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Bakom utmärkelsen står Deloitte i samarbete med Nasdaq.

– Ragn-Sells spelar en viktig roll i transformationen till ett hållbart samhälle och vi är därför oerhört glada att få en bekräftelse på att vi har strukturer på plats och att vårt arbete faktiskt genomsyras av den strategiska inriktning som vi tillsammans har tagit fram och som vi tror krävs för att nå våra mål, säger Lars Lindén, vd på Ragn-Sells.

Övriga vinnare 2021, i bokstavsordning; Ballingslöv International, Consafe Logistics, EasyPark, engcon, ESBE, JVAB, Pulsen, Pågen, Roxtec, Sigma Technology, Steelwrist, WorkShop

Deloitte’s pressmeddelande kan du läsa här

För mer information, kontakta gärna: 
Emma Ranerfors, pressansvarig, 010-723 24 16, press@ragnsells.com 

Fakta: Sweden’s Best Managed Companies
Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 och 2019 delades utmärkelsen ut för första gången i Sverige. Syftet är att lyfta fram välskötta privata svenska bolag som utgör en viktig del av svenskt näringsliv.

 Årets jury består av Jenny Rosberg, vd för ROPA Management, entreprenör och styrelseproffs, Kim Persson, serieentreprenör, grundare och vd för Sjö&Hav Outdoor Care samt Håkan Sjögren, Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Även om programmet i grund och botten är en tävling så är coachning en viktig del. Ett team från Deloitte gör tillsammans med bolaget en genomlysning som visar vilka styrkor som finns och vad som kan utvecklas. Arbetet ger en detaljerad analys av verksamheten med fokus på strategiska och operativa frågor.Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar, avgiftar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2300 medarbetare, varav 1500 i Sverige, och omsatte 6,6 miljarder SEK år 2020. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors