2023-06-09 11:00Pressmeddelande

Ragn-Sells utsetts till ett av Sweden’s Best Managed Companies för tredje året i rad

Madeleine Ljunggren, Ekonomi- & Finansdirektör och Josefin Eriksson Head of Quality tar emot priset.Madeleine Ljunggren, Ekonomi- & Finansdirektör och Josefin Eriksson Head of Quality tar emot priset.

Miljöföretaget Ragn-Sells tilldelades den 8 juni Sveriges Best Managed Companies 2023, en kvalitetsutmärkelse för svenska privata företag utdelat av konsult- och revisionsföretaget Deloitte. Utmärkelsen var bolagets tredje i raden.

– Vi är glada och stolta över att bli tilldelade Sveriges Best Managed Companies för tredje året i rad och ser det som ett värdefullt bevis på att vi fortsätter driva och utveckla vår verksamhet med stark strategisk förankring, en tydlig hållbarhetsambition och en stark och stabil ekonomisk grund. Stärkta fortsätter vi vårt arbete mot ett mer hållbart samhälle där de resurser som finns i samhället används om och om igen, så många gånger det bara går, säger Madeleine Ljunggren, Ekonomi- & Finansdirektör på Ragn-Sells.

Sweden’s Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till svenska privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Bakom utmärkelsen står Deloitte.

– Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 20 bolag som alla visar på starkt ledarskap och välfungerade processer som bidrar till en positiv kultur och lönsam tillväxt. Det är så roligt att få fira deras framgångar och teamen som gör allt möjligt, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Övriga vinnare 2023 är (i bokstavsordning): Academic Work, Ballingslöv International, Benify, Consafe Logistics, ESBE, JVAB, Kyl och Frysexpressen Nord, M3 Bygg, Mercuri Urval, Pulsen Group, Pågen, Roxtec, Sigma Industry East North, Sigma Technology, Steelwrist, Vaimo,  Wibax, Wist Last & Buss och WorkShop.

Läs Deloitte's pressmeddelande här.

För mer information, kontakta gärna:
Madeleine Ljunggren, Ekonomi & Finanschef på Ragn-Sells, 076 101 79 93, madeleine.ljunggren@ragnsells.com
Emma Ranerfors, pressansvarig, 010-723 24 16. press@ragnsells.com

FAKTA: Best Managed Companies
Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.


Om Ragn-Sells

Miljöföretaget Ragn-Sells omvandlar avfall till rena råvaror så att de kan användas om och om igen. Ragn-Sells driver på omställningen mot cirkulär ekonomi genom lösningar som minskar sin egen och andra aktörers miljö- och klimatpåverkan. Ragn-Sells vill vara ett tydligt exempel på hur tillväxt och omsorg om planeten kan gå hand i hand. Ragn-Sells är ett privat, familjeägt koncernbolag, grundat år 1881. Bolagets verksamhet är fördelat över fyra länder och omfattar 2500 medarbetare. År 2022 uppgick Ragn-Sells omsättning till 8,7 miljarder kronor. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors