2021-06-11 07:34Nyheter

Han ska driva en världsunik anläggning

Mattias Lindblad, produktionschef Ash2Salt, Ragn-SellsMattias Lindblad, produktionschef Ash2Salt, Ragn-Sells

Mattias Lindblad tog examen från KTH i Farkostteknik år 2010. Sen dess har hans karriär tagit honom på uppdrag runt i Europa, ner till Kongo, och ombord på gungande oljeplattformar. Idag har han landat på Ragn-Sells och Högbytorp som produktionschef för nya världsunika Ash2®Salt anläggningen.

- När jag fick höra talas om den nya anläggningen som skulle byggas på Högbytorp så blev jag nyfiken och tänkte att det där nog skulle passa mig, berättar Mattias, produktionschef Ragn-Sells.

Det stora intresset för drift och utveckling av fabriker fick han som ingenjör på Forsmarks Kraftgrupp och konsult för Lloyd’s Register. Som konsult for han runt på fabriker och anläggningar i Europa och Afrika för att driftsätta och felsöka stora maskiner till olika industrier.

Läs hela artikeln på ragnsells.seOm Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar, avgiftar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2300 medarbetare, varav 1500 i Sverige, och omsatte 6,6 miljarder SEK år 2020. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors