2015-03-12 11:43Pressmeddelande

Välkommen Pär Larshans – ny hållbarhetschef inom Ragn-Sells

null

Ragn-Sells maximerar sin hållbarhetssatsning genom att rekrytera Pär Larshans som ny hållbarhetschef.

Ragn-Sells hållbarhetsarbete ska vara en inspirationskälla såväl för återvinningsbranschen i sig som för offentlig sektor samt för näringslivet i stort. Ragn-Sells skapar därför en ny roll som hållbarhetschef där värdegrundsarbetet är extra viktigt.

– Pär Larshans är en av de mer tongivande och nytänkande hållbarhetscheferna i världen. Att Pär vill driva vårt hållbarhetsarbete är mycket roligt och ett tecken på att vår ambition attraherar de bästa. Riktigt hållbarhetsarbete har blivit en kulturfråga och på detta område är Pär extra stark, säger David Schelin, vd Ragn-Sells.

Pär Larshans kommer närmast från Max hamburgerrestauranger där han varit hållbarhetschef de senaste 4 åren.

– Jag ser fram emot att lära känna en helt ny bransch där familjeföretaget Ragn-Sells sticker ut genom att förknippas med både hög kompets och god servicenivå. Att lyfta hållbarhet till en ny nivå för Ragn-Sells är en utmaning jag verkligen ser fram emot, säger Pär Larshans.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors