2018-11-21 16:15Pressmeddelande

Ragn-Sells utsett till Karriärföretag 2019!

null

”En kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter”. Så beskrivs utmärkelsen Karriärföretagen 2019 och Ragn-Sells är ett av de utvalda företagen.

Utmärkelsen delas ut till de 100 arbetsgivare som anses hålla en hög kvalitet på sitt employer branding arbete, i kombination med att erbjuda bra möjligheter till utveckling och karriär.

- Anledningen till att vi får denna fina utmärkelse tror jag är att vårt företag gör skillnad. Hållbarhet och ett högre syfte är viktigt och många företag anstränger sig för att hitta det – vi har det naturligt. Att vi är aktiva på sociala medier och förmedlar bra budskap bidrar förstås till att vi är med på listan - och så förstås vårt engagemang med sommartraineer säger Eva Hjelm, HR-chef på Ragn-Sells.

Juryn har bland annat tittat på kriterier som organisationens karriärsidor på webbplatsen, närvaro i sociala kanaler, och attraktivitet som arbetsgivare i olika mätningar.

- Som återvinningsföretag har vi duktiga kollegor inom väldigt många spännande områden - och var och en bidrar på olika sätt till att göra vår värld lite bättre varje dag. Vi är så stolta över denna utmärkelse som visar att vårt arbete med lyfta fram dem i vår kommunikation har varit framgångsrik säger Cecilia Zarbell, Kommunikationschef på Ragn-Sells.


Juryns motivering

”Genom innovativa medarbetare skapar Ragn-Sells utvecklingsmöjligheter och arbetar attraktivt med Employer Branding. Med möjligheten att växa och fördjupa sin kompetens tillsammans med andra utses härmed Ragn-Sells till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”


Om urvalsprocessen

Omkring 1000 företag och organisationer i Sverige har deltagit i urvalsprocessen. De har betygsatts av en expertpanel bestående av specialister inom HR, karriärrådgivning, webb och digital marknadsföring. Från expertpanelens urval av 200 företag har en jury valt den slutgiltiga listan på 100 Karriärföretag.

Grundkriterierna för att kunna bli ett Karriärföretag:

Minst 250 anställda och/eller 250 miljoner i omsättning
Personalchef finns i organisationen
Rekryterande organisationer

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse och har funnits sedan 2011.
Läs mer om Karriärföretagen på https://karriarforetagen.se


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors