2020-01-30 09:23Pressmeddelande

Pär Larshans prisas för sitt förtroendeledarskap

null

Varje år hedrar Trust Across America-Trust Around the World (TAA-TAW) ett antal yrkesverksamma personer i världen med utmärkelsen ”Top Thought Leaders in Trust”, som med sitt tankeledarskap förändrar hur organisationer integrerar förtroende som en del av sin affärsstrategi. En av årets vinnare och den enda svensken på listan är Pär Larshans på miljöföretaget Ragn-Sells.

2020 delas utmärkelserna ut för 10:e året i rad till 88 sakkunniga inom ett flertal kompetensområden som innefattar förtroende, ledarskap, kultur, etik, rykte och riskhantering, styrning, innovation, kommunikation, medarbetarengagemang, försäljning och kundservice.

- Precis som under tidigare år riktar vi in oss på de globala mästarna i förtroende när vi beslutar vilka som får utmärkelserna 2020. I år har vi nöjet att stolt presentera den mest internationella och mångsidiga gruppen hittills, säger Barbara Kimmel, grundare och VD på Trust Across America-Trust Around the World.

En av de som i år får ta emot utmärkelsen är Pär Larshans, hållbarhetschef på Ragn-Sells. Som ansvarig för Sustainability & Public Affairs i Ragn-Sellskoncernen tar Pär en aktiv roll i debatten för att driva på transformationen till ett cirkulärt samhälle. Larshans arbetssätt bygger på övertygelsen att de viktigaste komponenterna för att driva utveckling är förtroende och samarbetsförmåga, vilket också är grundläggande för att skapa cirkulära materialflöden, och en cirkulär ekonomi.

- Den omställning vi ser ske i samhället från dagens linjära struktur till en cirkulär ekonomi kommer leda till mycket mer samarbete längs med hela värdekedjan. Dessa samarbeten behöver ha sin grund i förtroende, eller på engelska trust, och av den anledning är jag extra stolt att omnämnas i detta sammanhang, säger Pär Larshans.

För mer information, kontakta gärna
Pär Larshans, hållbarhetschef Ragn-Sellskoncernen, 070-927 29 63, par.larshans@ragnsells.com
Ragn-Sells Medialinjen, 070-927 24 00, medialinjen@ragnsells.com

Om Pär Larshans
Pär Larshans har hållit mer än 1000 tal, från Kalifornien i väst till Japan i öst. Sedan 2015 arbetar Pär på Ragn-Sells med fokus på cirkulär ekonomi, och som ett resultat av detta blev Ragn-Sells 2018 ett exempel på innovation och ledarskap för SDG:erna i FN i New York.
www.ragnsells.se

Om Trust Across America-Trust Around the World (TAA-TAW)
Trust Across America-Trust Around the World är det största globala programmet som uteslutande ägnar sig åt att forska och utveckla verktyg för att främja förtroende inom organisationer. TAA-TAW arbetar med ett globalt växande team av tvärfunktionellt sakkunniga för att studera och definiera samarbetsförtroende och organisationers tillförlitlighet.
www.trustacrossamerica.com


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors