2014-01-15 13:07Nyheter

Vi söker sommartraineer - ansök nu!

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle? Vill du utvecklas, utmanas och skaffa dig erfarenhet i en bransch på stark frammarsch? Då är du välkommen att söka till Ragn-Sells sommartraineeprogram.

Trainee 2014

Vi annonserar i Dagens Industris bilaga Y som har temat traineer och även på flertalet högskolor.

I vårt åtta veckors sommartraineeprogram får du tillsammans med övriga traineer en intressant sommar med stor variation. En aktiv handledare hjälper dig att driva ett utvecklande projektarbete och dessutom varvas tiden med praktik. Vårt huvudkontor ligger i Sollentuna men din placering fastställer vi tillsammans. Du som studerar till blivande civilingenjör eller motsvarande och har läst minst sex terminer, välkommen med din ansökan!

Länk till platsannons med mer information

Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig till Sanna Magnusson, verksamhetskoordinator och ansvarig för projektet med sommartraineer.

sanna.ma...@ragnsells.seOm Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors