2015-06-29 13:28Nyheter

​Vi packar lätt med tunga argument! Vad packar du inför Almedalen?

null

På Ragn-Sells föreställer vi oss en värld där vi slutar slösa på jordens resurser. Därför valde vi att trycka vår planerade broschyr på en miljövänlig tygpåse istället. För en tygpåse har man ju alltid användning för, särskilt i broschyrtäta Almedalen.

Vi tror det finns ett enkelt sätt att förändra. Nämligen att med varje liten handling bidra till skapandet av en bättre värld. För vad man än gör, är det början på något. För oss blev det en broschyr mindre - vad blir det för dig?

Ladda ner vår cirkulära programförklaring "Ragn-Sells lilla gröna" redan nu och läs mer om de frågor vi driver för att skynda på den cirkulära ekonomin.

Vi ses i Almedalen!

Vill du ha en tygpåse med tunga argument? Besök något av våra lunchseminarier den 1 och 2 juli. Läs mer på www.ragnsells.se/almedalen 


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors