2018-06-28 09:36Nyheter

Traineeprogram bidrar till cirkulär utveckling

null

I sommar har morgondagens cirkulära förverkligare praktik på Ragn-Sells som återupptar sitt traineeprogram. Högskolestudenterna får genom både teoretiskt och praktiskt arbete förkovra sig inom återvinning och behandling med syftet att bidra till en fortsatt utveckling inom det cirkulära flödet.

En av sommartraineerna är Emma Bergman, som studerar till civilingenjör med inriktning energi och miljö vid Lunds Tekniska Högskola.

– Jag har valt att specialisera mig inom energi och avfall. Energifrågan är en av de absolut viktigaste för en hållbar framtid och det känns som att de flesta miljöproblem är kopplade till resursfrågan. Hur vi hushållar med jordens resurser är nyckeln till hur vi minskar vår miljöpåverkan. Eftersom det är Ragn-Sells specialistområde känns det väldigt roligt att vara här i sommar, säger Emma.

Läs hela artikeln


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors