2013-09-23 13:37Nyheter

Starkt gensvar på vår kundenkät

Årets kundenkät engagerade våra kunder, vilket vi är glada och tacksamma för! Svarsfrekvensen var hög och många bra synpunkter kom fram.

Detta viktiga underlag används nu i vårt förbättringsarbete som intensifieras och baseras på önskemål om hur vi kan bli en bättre samarbetspartner. Vi har lagt fast ett förbättringsprogram med fyra fokusområden. Vårt mål är att förenkla vardagen när det gäller avfallstjänster. Våra kunder skall uppnå proaktivitet i miljöarbetet tack vare oss. Vi kommer regelbundet att återkoppla till våra kunder vilka aktiviteter vi genomför som ett led av kundenkäten.

Är du intresserad av hur vi arbetar och våra tjänster eller mer kring kundenkäten, kontakta Jessika Stjernholm.

jessica.s...@ragnsells.se

Vinnaren av Ipaden – Grattis!
I samband med att enkäten skickades ut pågick en tävling där vinsten var en IPad. Grattis till dig som vann – kontakt sker inom kort så att Ipaden kommer till nytta!



Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors