2021-05-25 10:29Nyheter

Ragn-Sells rankas bland topp 10 av högskoleingenjörer

Ragn-Sells har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag 2021 och är en av de ca 100 arbetsgivare som enligt en rad kriterier erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. I en omröstning bland högskoleingenjörer hamnar företaget dessutom på plats 8.

- Vi har på olika sätt försökt visa upp mer av vår verksamhet, och hur vi gör nytta för både samhälle och klimat, genom att synliggöra våra medarbetare. Det är roligt att se att det arbetet har nått ut och gett oss denna fina utmärkelse, säger Cecilia Zarbell, kommunikationschef Ragn-Sells.

Karriärföretagen genomförde i slutet av april en omröstning bland 1100 högskoleingenjörer gällande deras val av framtida arbetsgivare. I undersökningen ställdes frågan vilka som är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland de företag som utsetts till Karriärföretag 2021. Ragn-Sells placerade sig på plats 8.

Ragn-Sells har under flera år erbjudit studenter inom olika studieinriktningar ett traineeprogram där deltagarna under några sommarveckor driver varsitt verksamhetsprojekt. Det finns också möjlighet för nyutexaminerade ingenjörer att ansöka till ”Young Professionals” då de under sina första 10 månader som anställd får möjlighet att skapa en förståelse och kunskap om avfall, behandlingsmetoder, processer och affären.

Juryns motivering till utmärkelsen Karriärföretag 2021
Ragn-Sells utför ett utmärkt Employer Branding-arbete där miljön och mångfald ligger i fokus. Genom att kombinera modernitet och hållbarhet engagerar Ragn-Sells sina kunder och medarbetare på ett kreativt sätt. Deras externa kommunikation berättar om sina medarbetare på ett varmt och inspirerande sätt. Som anställd ska man även känna stolthet över att jobba för en arbetsgivare som ständigt arbetar för att skapa en bättre värld.

Ämnen
TaggarOm Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar, avgiftar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,6 miljarder SEK år 2020. www.ragnsells.se

Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors