2018-10-09 09:02Nyheter

Ragn-Sells leder omställningen till cirkularitet

null

Ragn-Sells spelar en viktig roll i skiftet till en cirkulär ekonomi. Kunderna ställer allt högre krav på kvalitet på återvunnet material, samtidigt som insamlingskunderna vill se både spårbarhet och nya användningsområden för sitt avfall. Med stort material- och kundfokus, digitala tjänster, gedigen erfarenhet samt innovativa lösningar och samarbeten leder Ragn-Sells transformationen till cirkularitet.

– Återvinning av olika material är förstås inte något nytt för oss, det har vi gjort i många, många år. Det som gör det mer komplicerat är att det nu kommer nya typer av material på marknaden, samtidigt som myndighetskraven och materialåtervinningsgraderna ökar, säger Jon Lille-Schulstad, ansvarig för Ragn-Sells råvaruförsäljning.

Läs artikeln och se filmen om Ragn-Sells verksamhet inom återvinning.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors