2016-05-27 15:10Nyheter

​Ragn-Sells hjälper Erik, 90, med tidningsleverans

För ett år sedan gjorde Aftonbladet en intervju med Erik 89 år i Borlänge som efterlyste någon som kunde köpta Aftonbladet till honom. 

Intervjun gjordes efter att Förvaltningsrätten beslutat att det inte var hemtjänstens uppgift att förse Erik med tidningen som han läst varje dag i 50 år. Artikeln uppmärksammades bland annat av Ragn-Sells i Borlänge som kontaktade Eriks dotter för att se om de fanns någon möjlighet att hjälpa Erik få hem sin tidning.

- Alla blir vi ju gamla en dag och då hoppas man själv att någon ska vilja hjälpa en. Men det här hade inte genomförts om det inte vore för Ulrika Junglerts och Linda Sörängs goda hjärtan och engagemang. Vi turas om att åka förbi Erik med tidningen varje tisdag och fredag och PRO åker förbi med den om lördagarna, säger Johnny Evertsson, ansvarig för fjärrtransporter i Borlänge och en av initiativtagarna till att hjälpa Erik.

I år firade Erik sin nittionde födelsedag och han passade då på att bjuda in både Ragn-Sells och PRO på tårta för att säga tack för hjälpen.  

Artikeln från Eriks 89-årsdag

Artikeln från Eriks 90-årsdag


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors