2019-06-26 14:28Nyheter

Ragn-Sells hållbarhetschef en av de mäktigaste i Hållbarhetssverige

null

När Aktuell Hållbarhet idag släppte 2019 års lista över de 101 mäktigaste i Hållbarhetssverige återfinns miljöföretagets Ragn-Sells hållbarhetschef Pär Larshans, nykomling på listan, på plats 37. Ett resultat av bolagets långsiktiga arbete med att ställa om till en cirkulär ekonomi i praktiken.

Juryns motivering:
”Ragn-Sells hållbarhetschef agerar långt utanför det snäva bolagsperspektivet. Pär Larshans är en viktig röst inom hållbarhet i allmänhet och cirkulär ekonomi i synnerhet och ryggar aldrig för en tuff debatt.”

Listan skapas av branschtidningen Aktuell Hållbarhet tillsammans med sina läsare för att lyfta de som bidragit till ”åstadkommen hållbarhetsnytta i relation till faktiskt inflytande och reell makt”. Listans syfte är att lyfta fram föredömen från politiken, näringslivet, akademin och organisationer som sätter agendan i Hållbarhetsverige.

Läs hela listan här.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors