2021-12-16 08:59Nyheter

Ragn-Sells går in som delägare i Barkarby Science

Den 8 december gick miljöföretaget Ragn-Sells in som en av sju delägare i Barkarby Science – en organisation med fokus på nya innovativa system, miljöer eller nya innovativa tekniska lösningar som skapar en bättre vardag för människan i staden.

– Vi är väldigt glada över att nu vara en del av Barkarby Science. Området har stor potential och vi på Ragn-Sells ser stora möjligheter att tillsammans med övriga delägare utveckla befintliga och nya smarta tjänster i området, säger Camilla Sonnentheil, affärsutvecklare på Ragn-Sells och styrelseledamot i Barkarby Science i ett pressmeddelande.

Bolaget Barkarby Science ägs av Järfälla kommun ihop med Atrium Ljungberg, E.ON Värme, Järfällahus, NCC, Skanska och Ragn-Sells. Bolaget ska bidra till att stadsmiljön i Järfälla byggs på ett hållbart sätt där människan trivs och mår bra, bland annat genom att förenkla processer kring testning av innovationer i ett stort stadsutvecklingsprojekt, Barkarbystaden.

Läs Järfälla kommuns pressmeddelande härOm Ragn-Sells

Miljöföretaget Ragn-Sells omvandlar avfall till rena råvaror så att de kan användas om och om igen. Ragn-Sells driver på omställningen mot cirkulär ekonomi genom lösningar som minskar andra aktörers miljö- och klimatpåverkan. Ragn-Sells vill vara ett tydligt exempel på hur tillväxt och omsorg om planeten kan gå hand i hand. Ragn-Sells är ett privat, familjeägt koncernbolag, grundat år 1881. Bolagets verksamhet är fördelat över fem länder och omfattar 2 300 medarbetare. År 2020 uppgick Ragn-Sells omsättning till 6,6 miljarder kronor. För mer information: www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors