2013-12-11 13:27Nyheter

Prestigeuppdrag i det växande Stockholm

NCC Property valde Ragn-Sells för nybyggda Torsplan.

Handelshuset Torsplan

Ragn-Sells Servicetjänster, Stockholm har tecknat ett 5-årigt avtal med NCC Property AB om att ansvara för avfallshanteringen i nybyggda Torsplan som är en fastighet på 30 000m2 och som inrymmer både kontor och butiker. När Torsplan och Hagastaden står klart har Stockholm fått en ny spännande stadsdel med bostäder, handel, utbildning, forskning och ett dynamiskt företagsklimat, där över 40 000 personer bor och arbetar.

Torsplan är en av Nordens första kontorsbyggnader som certifierats på nivån BREEAM Excellent och fastigheten byggs även enligt GreenBuilding vilket ger en energibesparing med minst 25 procent.

Ragn-Sells kommer att utföra våningsplanshämtning samt installera komprimatorer och vågsystem för självvägning och offertvärdet är ca 1milj per år.

Mats Berlin, affärsområdeschef;
- För Ragn-Sells är det ett prestigeuppdrag att vara en del av det växande Stockholm där vår miljökompetens blir en del av framtiden.Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors