2015-05-19 09:34Nyheter

Pressinbjudan till invigning av nya Häradsudden 25 maj

null

Ragn-Sells inviger framtidens återvinningsindustri – Häradsudden utanför Norrköping.

Datum: Måndagen den 25 maj

Tid: 11.00 – 13.00

Buss avgår 11.15 för en kortare rundtur på anläggningen.

Därefter följer en invigningsceremoni med bl a landshövdingen i Östergötlands län, Elisabeth Nilsson. Vi bjuder på mat och dryck. Ta chansen att träffa våra experter på behandling av förorenade jordar, askor samt återvinning av branschspecifika avfall från industrin.

Vägbeskrivning: Ta av från E4 mot Lövstad Slott (avfart 117 Lövstad). Följ skyltar mot avfallsanläggning. (Se karta)

Kontakta gärna oss om du vill närvara. Varmt välkommen!

Nu bygger vi framtidens återvinningsindustri i Norrköping

Häradsudden är sedan 1977 en deponi och behandlingsanläggning för avfall. Ragn-Sells omvandlar nu anläggningen till en modern avfallsanläggning med fokus på återvinning. När man lämnar sitt avfall hit är det inte en slutstation utan början på något nytt. En modern återvinningsindustri för behandling av askor och jordar har uppförts och en stor anläggning för balning av papper och plast har tagits i drift 1 april.

Vi kommer successivt att bygga ut för bl a mottagning och behandling av förorenade massor, mottagning och återvinning av branschspecifikt avfall från industrin etc. Anläggningen har tillstånd att ta emot 250 000 ton avfall/år. För mer information avseende våra behandlingsmetoder, vilka material vi kan ta omhand samt prisuppgifter kontakta anläggningschef Erik Gustafsson på tel 0709-27 23 50.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors