2021-01-19 09:36Nyheter

”Praktiken ger mig större förståelse för hela processen”

null

När Alexander Nikonoff våren 2020 blev klar med sin civilingenjörsexamen i Kemisk biologi vid Linköpings Universitet fick han möjligheten att hoppa in på ett föräldravikariat på Ragn-Sells anläggning Häradsudden utanför Norrköping. Snart därefter öppnades ansökningarna till Ragn-Sells Young Professionals-program och Alexanders föräldravikariat blev en fast anställning och han fick en av tre platser i programmet.

- Jag var helt inställd på att det skulle vara ett föräldravikariat på ett drygt år men ganska snabbt blev jag erbjuden en fast anställning och plats i Young Professionals-programmet. Det har gett mig schemalagd praktik ute i verksamheten, tillgång till en mentor och en rad utbildningar som ger mig en unik chans att lära känna verksamheten på riktigt. Jag kommer lära mig hur det fungerar ”ute på fältet” vilket ger mig ovärderliga kunskaper i framtiden, säger Alexander Nikonoff.

Läs hela artiklen med Alexander på ragnsells.se/inspireras


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors