2021-03-03 08:45Nyheter

Lyckat steg från kemisk industri till grön teknik

null

Efter att ha arbetat för samma företag inom den kemiska industrin i 25 år vände Anders Edensvärd blad i höstas och började på Ragn-Sells innovationsbolag EasyMining i Göteborg. Att lämna ett etablerat företag för att börja på ett startup-företag kan innebära en stor utmaning, men Anders ser många fördelar i sitt beslut och tycker om att arbeta med grön teknik.

–  Jag trodde att jag hade världens bästa jobb. Det var både givande och utvecklande och jag hade ingen tanke på att byta. Men när vi köptes upp och min avdelning såldes var jag helt enkelt tvungen att tänka om. Och det visade sig vara ett bra beslut, säger Anders.

Anders arbetade förut med projekt inom den kemiska industrin världen över. Genom sitt stora nätverk i branschen hörde han talas om EasyMining och blev omedelbart nyfiken på företaget. Han tog kontakt med EasyMining och när han erbjöds befattningen som Senior Process Control Engineer tvekade han inte en sekund.

Läs hela artikeln på ragnsells.se här


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors