2015-05-21 12:07Nyheter

​Livesändning av Framtidsdagen 22 maj 2015

null

Välkommen att ta del av inspirerande föreläsningar och diskussioner om innovativ miljöteknik och kommunikation. För dig som inte kan närvara sänder vi live från Sätra Gård den 22 maj.

Årets tema är Ung innovation och miljöteknik. Vilka möjligheter har ny miljöteknik att nå fram till behoven och var finns morgondagens lösningar. Under förmiddagen kan du höra bland annat Mikael Wiberg (Umeå Universitet), Igor Travar (Ragn-Sells AB), Stan Lazarek (TreeWell AB), Henrik Rundgren (Chromafora) och representanter från Vinnova.

Du kan följa seminariet här

Vi startar sändningen klockan 09:00.

Syftet med vårt årliga kunskapsseminarium Framtidsdagen är att sprida ny innovativ teknik till våra kunder och intressenter. I år är det dessutom den tionde gången som dagen äger rum. Precis som tidigare år fyller vi en förmiddag med inspirerande och spännande föredrag.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors