2019-12-03 09:10Nyheter

Julens hjältar | Del 1

null

Sena kvällar, nätter och tidiga mornar. När de flesta andra är lediga arbetar vi för samhället. Under december månad hyllar vi Ragn-Sellsmedarbetare som gör skillnad. Som utför viktiga samhällstjänster. Det kan vara att tömma olja på båtar och kryssningsfartyg , ta prover och analyser på farligt avfall och att samla in avfall från både hushåll och företag. Eller, för den delen, att administrera de 200-300 lastbilar som kommer in varje dag till Sveriges ledande kretsloppsanläggning.

Vi ser till att viktiga samhällsfunktioner fungerar. Året runt, varje dag och oavsett tid på dygnet. Följ med några av Ragn-Sells medarbetare i deras vardag. Vi kallar dem julens hjältar.

Se filmen om Kerstin i vår Youtube-kanal. Där kommer vi att publicera samtliga filmer, en varje adventssöndag.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors