2019-02-18 13:33Nyheter

Han är viktig för Ragn-Sells framtid

null

Som forsknings- och utvecklingskoordinator samt strateg i Ragn-Sellskoncernen är Graham Aid involverad i många delar som rör företagets framtid. ”Det är ett otroligt roligt och spännande jobb där ingen dag är den andra lik”, säger han.

Graham Aid kom till Sverige 2006, från sitt hemland USA, när han påbörjade sin masterutbildning i miljöteknik och industriell ekologi på KTH i Stockholm.
– Jag gjorde mitt exjobb på ett dotterbolag till Ragn-Sells 2007 och sen doktorerade jag inom industriell symbios tillsammans med den verksamhet som idag heter Ragn-Sells Recyclables. I dag har jag en delad tjänst och jobbar både med forskning och utveckling och strategi, säger Graham.

Läs hela artikeln om Graham här


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors