2014-11-11 15:53Nyheter

Gratisseminarium: Ett paradigmskifte kring rening av tungmetaller

null

Onsdagen den 12 november kl. 15:00 presenterar Ragn-Sells marknadsdirektör Johan Börje och Chromaforas CEO Henrik Rundgren det gemensamma arbetet med att avgifta kretsloppet på Disruptive Innovation Festival (DIF).

Gå till sidan för seminariet

Ragn-Sells är en av huvudinvesterarna i kemiteknikföretaget Chromafora som genom selektiv separering av tungmetaller ur vätskor gör det möjligt att avgifta kretslopp samtidigt som problem kan omvandlas till resurser.

Fram till den 14 november pågår webbseminarium inom cirkulär ekonomi på Disruptive Innovation Festival (DIF). Festivalen är gratis. Arrangör är Ellen MacArthur Foundation's nätverk The Circular Economy 100 (CE100), där Ragn-Sells är medlem.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors