2016-10-12 13:18Nyheter

Estländsk näringslivsdelegation besöker Sverige och Ragn-Sells

Onsdag den 12 oktober hade Ragn-Sells huvudkontor på Väderholmens gård i Stockholm besök av en näringslivsdelegation från Estland. Delegationen är på besök i Sverige tillsammans med Estlands premiärminister Taavi Rõivas. 

På Väderholmen fick besökarna lyssna till Ragn-Sells koncernchef Lars Lindén berätta om företaget, samt Rain Vääna, vd för Ragn-Sells i Estland och Lettland, som pratade om cirkulär ekonomi och hållbarhet. Besöket avslutas med en promenad runt Väderholmens gård. 

Förutom möten med bland andra Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, statsminister Stefan Löfvén och bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson, kommer premiärministern även att träffa Ragn-Sells styrelseordförande Erik Sellberg. 


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors