2018-09-17 14:08Nyheter

En superhjälte i kloakerna

null

En superhjälte, så kallar Adam Alsing renhållningsteknikern och Ragn-Sellsmedarbetaren Anders Eriksson i Världens tuffaste jobb, som sänds på Kanal5. I programmet tar Anders med Adam på en tur i kloakerna under Hötorget för att tömma en fettavskiljare. – Det är mest fett och toalettbesök därnere i gropen, säger Anders.

I Världens tuffaste jobb följer programledaren Adam Alsing olika yrkeskategorier som enligt honom själv har världens tuffaste arbeten. I måndagens program följer han med Anders Eriksson på ett besök i kloakerna under Hötorget i centrala Stockholm. Anders har jobbat på Ragn-Sells i 18 år och kör en av företagets två små slambilar som kommer åt i trånga utrymmen.

Läs hela artikeln

Världens tuffaste jobb med Anders Eriksson sänds måndagen den 17 september klockan 21.00 på Kanal5. Programmet finns också att se på DPlay.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors