2021-09-08 07:55Nyheter

”Det finns otroligt mycket kunskap och erfarenhet inom Ragn-Sells”

Ulrike Bick är sektionschef vid Ragn-Sells i Malmö.Ulrike Bick

Med en bakgrund som beteendevetare har Ulrike Bick, sektionschef vid Ragn-Sells i Malmö, satt ett förändringsarbete vad gäller arbetsmiljön i fokus – med goda resultat. Hon drivs av att hitta nya lösningar för både den interna produktionen och företagets kunder.

Ulrike Bick kommer ursprungligen från Tyskland och flyttade till Sverige 2006.

— Jag är beteendevetare i grund och botten och har jobbat mycket med bemanning till lager och industri tidigare. Jag har också arbetat som coach och översättare.

När jobbet som sektionschef på Ragn-Sells dök upp berättar Ulrike att det kändes som en rolig utmaning och hon valde att hoppa på. Sedan i december 2019 är hon sektionschef på behandlingsanläggningen i Malmö.

— På anläggningen i Malmö hanterar vi både farligt avfall och icke farligt avfall. Jag är också ansvarig för insamlingen och mellanlagret för vår verksamhet i Halmstad.

Under Ulrikes tid på Ragn-Sells har hon fokuserat mycket på att förbättra arbetsmiljön och säkerheten, i linje med företagets säkerhetssatsning Safety First.

Läs hela artikeln på ragnsells.se/inspireras


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar, avgiftar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2300 medarbetare, varav 1500 i Sverige, och omsatte 6,6 miljarder SEK år 2020. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors