2015-02-18 11:00Nyheter

Amanda fick kanonjobb tack vare traineeprogrammet

null

Amanda Berg är sedan augusti 2014 sektionschef hos Ragn-Sells och basar för en del av Servicetjänster i Stockholms City. Sommaren 2013 var Amanda med i det första sommartraineeprogrammet som Ragn-Sells arrangerat. Innan traineeprogrammet visste hon inte mycket om Ragn-Sells och det var en av hennes lärare som tipsat henne om att söka traineetjänsten. 

Traineetjänsten följdes ett halvår senare av ett examensarbete i samarbete med servicetjänster på Ragn-Sells och sommaren 2014 blev hon färdig Civilingenjör inom Design och produktframtagning med masterinriktning teknik och hållbar utveckling från KTH.

Amanda om trainee-programmet:

– Sommaren som trainee på Ragn-Sells var både rolig och lärorik. Det kändes fantastiskt att få jobba med ett projekt som det kändes berikade företaget, och där vi traineer verkligen fick gehör för det vi kom fram till i våra respektive projekt. Att redan från dag ett få träffa VD, miljöchef och marknadschef kändes otroligt seriöst och satte verkligen ribban för kommande veckor. Jag kan inte annat än varmt rekommendera programmet!

Amanda om sin nuvarande tjänst:

– Det som driver mig i min nuvarande tjänst är att utvecklas som ledare. Personalansvar är bitvis tungt, med 21 medarbetare på sex olika stationer är det många bollar att hålla i luften, men det är samtidigt en otrolig känsla att se när personer växer och utvecklas under mitt ledarskap! Inom Servicetjänster jobbar vi nära kunderna, på de flesta serviceentreprenaderna finns vi stationerade hos kunden, och det är det bästa med att jobba med Servicetjänster.

Amanda avrundar med att berätta att hon som utbildad produktutvecklare inriktad mot hållbar utveckling verkligen gillar att så konkret få nytta av det hon utbildat sig till som hon får hos Ragn-Sells.

– Att jobba nära kunderna och tillsammans med dem hitta nya effektiva och enkla rutiner för att ta hand om deras restprodukter och på det sättet öka miljönyttan motiverar mig!


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors