2017-09-14 10:43Nyheter

Älskade stad gästar ”I stan utan min bil” 17 september

null

Söndagen den 17 september arrangeras ”I stan utan min bil” av Stockholm stad. Då stängs biltrafiken av i Gamla stan och delar av Stockholms city från kl 9-18. Ta chansen att fundera och diskutera kring olika resalternativ och hur vi kan skapa en trivsammare stad. Välkommen att besöka representanter för Älskade Stad på Mäster Samuelsgatan. Ta en titt på vårt eldrivna fordon, prata med våra representanter på plats och delta i vår tävling och vinn snygga sorteringspåsar.

Välkommen att uppleva vår vackra stad på ett nytt sätt!

Läs mer på www.serdumojligheterna.se och www.älskadestad.se

#ÄLSKADESTAD – ett branschöverskridande samarbete för att öka takten till fler hållbara miljöinitiativ som gynnar en levande stadsmiljö. I samarbetet ingår för närvarande Ragn-Sells, Bring, Vasakronan och Stockholms stad.


Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sellskoncernen har 2 300 medarbetare, varav 1 500 i Sverige, och omsatte 6,2 miljarder SEK år 2018. www.ragnsells.se


Kontaktpersoner

Emma Ranerfors
Pressansvarig
Emma Ranerfors